Informatie

Hoe wordt er gewerkt?

Informatie nagelstyling

Waar moet ik aan denken en wat is er mogelijk?
Bereid je voor op je afspraak

Bereid je voor op je afspraak

Je eerste afspraak, spannend! Om soepel van start te gaan is het belangrijk dat je eigen nagels schoon en vrij van nagellak zijn. 
Wanneer je zelf lange nagels hebt en je wilt een nagelversteviging hoef je de nagels niet kort te knippen. Wanneer je een verlenging wilt knip dan je nagels zo kort mogelijk.

Opvullen

Wanneer je tijdig je set opvult heb je er langer plezier van. Het moment van het nabehandelen hangt af van je nagelgroei. Meestal is het na 3 a 4 weken nodig om extra schade te voorkomen. Uiteindelijk weet je welke opvul frequentie jouw set nodig heeft. Opvullen kan net zo veel tijd in beslag nemen als een volledige set vanwege het herstellen van breuken e.d.

Zorg ook bij een opvul afspraak dat je nagels en handen schoon en vrij van nagellak zijn.

Opvullen
Werkwijze:

Werkwijze:

Er wordt een transparante basisnagel gemaakt waarover de kleur met gellak of nailart wordt aangebracht. Hierdoor is het in de toekomst altijd mogelijk van kleur te wisselen. Bij een kleurwisseling wordt er uitsluitend terug gevijld naar de basisnagel, zodat de natuurlijke nagel niet meer geraakt wordt en het bespaart verwijderingskosten. 

Er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt met telkens een nieuwe handvijl en een nagelfrees. Voor een behandeling worden alle oppervlakken en tools gereinigd met een desinfectiemiddel.

Online afspraak maken

Plan online snel jouw afspraak. Heb je vragen of hulp nodig dan sta ik jou graag te woord via WhatsApp, telefoon of Facebook messenger.